Contacteer ons via telefoon +32 473 118 102
Gratis info-lijn +32 800 96 333

Op 16 maart 2019

Herwin je optimale fysieke en mentale bewegingsvrijheid

Spierpijn, vermoeidheid, spanning, burn-out of een gevoel van futloosheid.

Het zijn stuk voor stuk signalen waarmee je lichaam uitdrukt dat het niet (meer) in staat is om optimaal te bewegen. Tijdens een bewegingsscreening gaan we op zoek naar de oorzaken en bepalen we een bewegingsstrategie om de volledige mobiliteit te herstellen.

Op zaterdag 16 maart 2019 kunt u alles vernemen van Dhr. Klinckaert Jeroen, wat hij voor u kan doen en wat de mogelijkheden zijn.

 

    • Een bewegingsscreening start met een grondig gesprek over je blessureachtergrond, je beweegroutines in je beroep en je sportieve activiteiten.
    • We gaan ook na hoe stressgevoelig je bent en proberen een beeld te krijgen van de manier waarop je in het dagelijkse leven staat.
  • De eigenlijke bewegingsanalyse gebeurt aan de hand van bewegingsoefeningen. De manier waarop je die uitvoert, verraadt welke zones nog perfect mobiel zijn en welke gewrichten verleerd zijn hoe ze optimaal moeten bewegen.

    Meer info: bekijk even de website http://www.intelligentmotion.be

Inschrijven bewegingsvrijheid 16/03/2019

Wij gebruiken cookies, zo kan u alle functionaliteiten van onze website gebruiken. Persoonlijke info wordt niet door ons bewaard! Privacy-verklarng